Over ons

‘Ik Leer Door’ is een initiatief van Shared Value Arbeid en Advies. Vanaf 2012 begeleiden wij diverse kandidaten naar een betere positie op de arbeidsmarkt. We doen dit in Haaglanden, Rijnmond, Regio Utrecht, Regio Groot Amsterdam en Deventer/Apeldoorn.
Met onze gekwalificeerde coaches verspreid over het land, brengen we jou een grote stap verder als het gaat om jouw ontwikkeling op de arbeidsmarkt.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier werkt. Wij juichen het dan ook toe dat de overheid inzet op een leven lang werken, leren en daarmee ontwikkelen. Het programma “STAP-ontwikkeladvies” eventueel gecombineerd met opleiden of trainen vormen daarbij de basis. ‘Wij hebben een vertaalslag gemaakt naar jou door ons maatwerk programma ‘Ik Leer Door!’

‘Ik Leer Door’ is er alleen voor jou! De begeleiding wordt gefinancierd door de overheid en wij hoeven aan niemand anders dan aan jou (ook niet aan je werkgever) verantwoording af te leggen. Je betaalt niets en wij hanteren strikte privacy uitgangspunten zoals opgesteld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).